Veličina slova

Disleksija

Kontrast

Zapamti

Kontakt NARUČITE SE

Magdalena je pokrenula virtualne opcije kontaktiranja s pacijentima uživo

Facebook javljanje uživo i virtualna ambulanta.

U doba epidemije koronavirusa slijedom koje su u svijetu, a tako i u Hrvatskoj, nastupile oštre mjere izolacije, klinika Magdalena je pronašla nove načine da bude dostupna svojim pacijentima koristeći digitalne platforme.

Time je u ovim neobičnim vremenima bolesnicima omogućeno da, iz sigurnosti vlastitih domova, kontaktiraju svojeg kardiologa te dobiju odgovore na pitanja vezana za svoje zdravstveno stanje.

Jedanput tjedno organizira virtualno druženje na svojoj službenoj Facebook stranici putem opcije live / javljanje uživo u sklopu koje Magdalenini specijalisti odgovaraju na pitanja kardiovaskularnih pacijenata.

Svi zainteresirani mogu dobiti ključne odgovore za njihovo liječenje, ali i informacije za koje Magdalenini stručnjaci smatraju da je bitno znati u vrijeme pandemije koronavirusa, a tiču se kardiovaskularnih bolesnika.

Također, kako su mjere samoizolacije udaljile pacijente od njihovih kardiologa, Magdalena je otvaranjem jedinstvene virtualne ambulante odlučila barem privremeno riješiti taj problem.

Slanjem upita na mail adresu ambulanta@magdalena-digital.hr svatko može doći do svog kardiologa.

Upit bi trebao sadržavati relevantne medicinske podatke, postojeće simptome, povijest bolesti te osobne podatke kako bi ga potom liječnik specijalist povratno mogao kontaktirati u određenom terminu te dati svoju preporuku za promjenu terapije ili daljnje dijagnostičke pretrage.

Za one koji još nisu posjetili kliniku Magdalena putem virtualne ambulante mogu stupiti u kontakt s kardiologom koji će im potom dati savjet te potrebnu informaciju. Ovime je bolesnicima omogućen kontakt sa svojim liječnikom, a cijeli proces je nalik pravom ambulantom pregledu.

Prijavite se danas u virtualnu ambulantu.

Naručite se
Naručite se

Odaberite uslugu

Naručite se