Veličina slova

Disleksija

Kontrast

Zapamti

Kontakt NARUČITE SE

Vodič za pacijente

Vodič za pacijente kutak je u kojem ćete pronaći odgovore na sva vaša pitanja. Zanimaju vas detalji i upute za dolazak u bolnicu na pregled ili operativni zahvat? Želite pogledati liste čekanja za određene preglede? Tražite informaciju što vam od usluga pokriva osiguranje? Zanima vas kako doći do naše Poliklinike Magdalena Zagreb ili Klinike Magdalena u Krapinskim toplicama? Ili se jednostavno želite naručiti na određeni pregled? Na pravom ste mjestu.

U većini slučajeva prvi kontakt s pacijentom ostvarimo u našim poliklinikama u kojima neinvazivnim pregledom (EKG srca, ultrazvuk srca, ergometrija i sl.) i kardiološkom konzultacijom postavimo dijagnozu. Potom u dogovoru s pacijentom definiramo plan daljnjih terapijskih postupaka.

Klinika Magdalena u Krapinskim Toplicama

U našoj klinici u Krapinskim Toplicama pregled možete ostvariti korištenjem uputnice HZZO-a.

U tom slučaju moguće je da ćete morati čekati s obzirom na listu čekanja za pojedine usluge koje nudimo. Više informacija potražite u kategoriji Liste čekanja.

Bez obzira na termin pregleda, u Krapinskim Toplicama dočekat će vas naše ljubazno osoblje i stručni tim liječnika. Prije samog dolaska pročitajte detalje i upute za dolazak napregled.

Poliklinika Magdalena Zagreb

Poliklinika Magdalena Zagreb smještena je u središtu grada i lako dostupna pacijentima koji putuju iz udaljenih dijelova Hrvatske. U moderno uređenoj poliklinici dočekat će vas naše ljubazno osoblje i stručni tim liječnika.

Pregledi se dogovaraju unaprijed, zbog čega za usluge u okviru Poliklinike Magdalena Zagreb ne postoje liste čekanja.

Pregled možete ostvariti uz predočenje kartice ugovornog privatnog osiguravajućeg društva koje vam izdaje uputnicu ili gotovinskim odnosno kartičnim plaćanjem usluge.

Vi samo trebate izabrati liječnika specijalista i naručiti se na pregled osobno, telefonom ili e-mailom. U najkraćem mogućem roku dobit ćete željeni termin za pregled.

Virtualna ambulanta

Bez obzira na to gdje se u ovom trenutku nalazite, vrata Klinike Magdalena otvorena su vam putem naše Virtualne ambulante. Zakažite specijalistički pregled s kardiologom specijalistom u virtualnoj ambulanti.

Naručite se
Naručite se

Odaberite uslugu

Naručite se