Veličina slova

Disleksija

Kontrast

Zapamti

Kontakt NARUČITE SE

Vodič za pacijente

Vodič za pacijente kutak je u kojem ćete pronaći odgovore na sva vaša pitanja. Zanimaju vas detalji i upute za dolazak u bolnicu na pregled ili operativni zahvat? Želite pogledati liste čekanja za određene preglede? Tražite informaciju što vam od usluga pokriva osiguranje? Ne znate kako doći do naše poliklinike Magdalena Zagreb ili klinike Magdalena u Krapinskim toplicama? Ili se jednostavno želite naručiti na određeni pregled? Na pravom ste mjestu. 

U većini slučajeva prvi kontakt s pacijentom ostvarimo u našim poliklinikama u kojima neinvazivnim pregledom (EKG srca, ultrazvuk srca, ergometrija i sl.) i kardiološkom konzultacijom postavimo dijagnozu. Potom, u dogovoru s pacijentom definiramo plan daljnjih terapijskih postupaka.

Klinika Magdalena u Krapinskim Toplicama

U našoj Klinici u Krapinskim Toplicama pregled možete ostvariti i putem uputnice HZZO-a.

U tom slučaju moguće je nešto dulje čekanje na željeni pregled, a o čemu više informacija potražite u kategoriji Liste čekanja.

Na zakazanom terminu dočekati će vas naše ljubazno osoblje i stručni tim liječnika, a prije samog dolaska pročitajte detalje i upute za dolazak napregled.

Poliklinika Magdalena Zagreb

Poliklinika Magdalena Zagreb smještena je u središtu grada i lako dostupna pacijentima koji putuju i iz udaljenih dijelova Hrvatske. U moderno uređenom prostoru Poklinike dočekati će vas naše ljubazno osoblje i stručni tim liječnika.

Budući da se pregledi dogovaraju unaprijed, za usluge u okviru Poliklinike Magdalena Zagreb ne postoje liste čekanja.

Preglede možete ostvariti uz predočenje kartice ugovornog privatnog osiguravajućeg društva koje vam je izdalo uputnicu ili gotovinskim, odnosno kartičnim plaćanjem.

Vi samo trebate izabrati liječnika specijalista i naručiti se na pregled osobno, telefonom ili e-mailom i u najkraćem mogućem roku dobiti ćete termin za željeni pregled.

Virtualna ambulanta

Bez obzira na to gdje se u ovom trenutku nalazili, vrata Klinike Magdalena otvorena su vam uvijek preko naše Virtualne ambulante. Zakažite specijalistički pregled kardiologa u virtualnoj ambulanti.

Naručite se
Naručite se

Odaberite uslugu

Naručite se