Veličina slova

Disleksija

Kontrast

Zapamti

Kontakt NARUČITE SE

Kako radimo

Kvaliteta, stručnost i kontinuirana edukacija temelj su našeg djelovanja. Pružanjem najbolje medicinske skrbi svakom pacijentu i unapređenjem kliničkih postupaka želimo smanjiti učestalost i posljedice kardiovaskularnih bolesti u društvu.

Sudjelujemo u zdravstvenim istraživanjima, uključeni smo u međuliječničku suradnju, te usmjereni na plasiranje korisnog i široj populaciji razumljivog sadržaja kako bismo osvijestili društvo o važnosti kontrola, prevencije i pravovremenog reagiranja kad je riječ o bolestima srca i krvnih žila.

Trudom i radom želimo se pozicionirati kao vodeći kardiovaskularni centar u regiji, prepoznat i priznat u svijetu.

Potrebe pacijenata uvijek su nam na prvom mjestu.

S dostojanstvom i poštovanjem odnosimo se prema svim sudionicima bolničke zajednice, uključujući bolesnike, njihove obitelji i svoje kolege. Otvoreni smo, pošteni i transparentni u poslovanju, a težimo ostvarenju zdravog, sigurnog i ugodnog okruženja uz poticanje interne i eksterne komunikacije.

Cijenimo doprinos i stapanje različitih sposobnosti pojedinih članova i potičemo aktivno sudjelovanje svih zaposlenika. Kompetentnošću i stalnim osposobljavanjem djelatnika te osiguravanjem adekvatne opreme i tehnologije postižemo izvrsnost usluge.

Kontinuirano nastojimo pružiti najbolje rezultate uz najvišu kvalitetu usluge i najvišu razinu sigurnosti za naše pacijente. Uvodimo nove tehnologije u svakodnevnu praksu, promičemo nove ideje i kreativnost. Mjerimo, analiziramo i na temelju rezultata analiza poboljšavamo sve procese poslovanja.

MISIJA

Naša je misija smanjiti pojavnost i posljedice kardiovaskularnih bolesti u društvu kroz sustavno unapređenje preventivnih, dijagnostičkih i terapijskih postupaka te kontinuiranu edukaciju medicinskih djelatnika i znanstvena istraživanja.  

VIZIJA

Naša vizija je biti vodeći kardiovaskularni centar u regiji, prepoznat i priznat u svijetu.

VRIJEDNOSTI

U Magdaleni držimo da su slijedeće vrijednosti ključne:

  • LJUDI I TIMSKI RAD Poštujemo svaku osobu kao člana bolničke zajednice. Aktivno sudjelovanje svih zaposlenika i timski rad određuju našu budućnost
  • OSIGURANJE RESURSA Kompetentnošću i stalnim osposobljavanjem djelatnika te osiguranjem adekvatne opreme i tehnologija postižemo izvrsnost usluge.
  • KVALITETA I SIGURNOST Kontinuirano  nastojimo pružiti najvišu kvalitetu usluge uz najvišu razinu sigurnosti za pacijente
  • ODGOVORNOST Otvoreni smo, pošteni i transparentni u poslovanju te težimo k ostvarenju zdravog, sigurnog i ugodnog okruženja uz poticanje interne i eksterne komunikacije
  • INOVACIJE Uvodimo nove tehnologije u svakodnevnu praksu, promičemo nove ideje i kreativnost
  • POBOLJŠANJE Mjerimo, analiziramo i, temeljem rezultata analiza poboljšavamo sve procese poslovanja
Naručite se
Naručite se

Odaberite uslugu

Naručite se